Jakie meble ?
Hej, piszę bo wkrótce przeprowadzam się. Pilnie Potrzebuje nowych mebli do pokoju dziecięcego i salonu. Chcę, aby były zrobione z drewna podobno takie są najlepsze. Znajomy mówił mi o firmie [wymoderowano spam] Ktoś kojarzy? Cy warto tam zajrzeć? Proszę o poradę, czekam na odpowiedź. Pozdrawiam! Z góry dziękuje za odpowiedź.
Re: Jakie meble ?
1. Przeniosłem wątek do odpowiedniego działu.
2. Usunąłem bezczelny spam.
3. Sam też wolałbym meble z litego drewna, a nie z płyt drewnopochodnych, ale ich wyższa jakość znajduje odzwierciedlenie w wyższej cenie.
2. Usunąłem bezczelny spam.
3. Sam też wolałbym meble z litego drewna, a nie z płyt drewnopochodnych, ale ich wyższa jakość znajduje odzwierciedlenie w wyższej cenie.
Interesują Cię alternatywne paliwa i odnawialne źródła energii? Na pewno zaciekawią Cię też przygotowania na trudne czasy (tzw. nowoczesny survival) 

jaki typ mebli cie interesuje dokładnie?
czy warto zamawiać szafy przesuwane przez internet np z allegro?
Wydaje mi się, że lepiej taką szafę kupić w sklepie stacjonarnym. Zobaczyć na "żywo jak jest wykonana"
lepiej kupić stacjonarnie, możesz dokładnie obejrzeć, dotknąć itd.
- daronosacz12
- Kontaktowanie:
Najlepiej jest takie meble pomacać przed zakupem. Wchodzi jeszcze tu opcja na zamówienie pod wymiar, ale to już się wiąże z dużymi kosztami, ale wtedy masz pewność z czego są te meble zrobione.
Powiedzieć komuś: idiota! – to nie obelga, lecz diagnoza.