Jak pewnie zauważyliście, dziś miały miejsce spore zmiany na forum.
Po pierwsze, zaktualizowałem skrypt forum do najnowszej wersji produkcyjnej. Ma działać stabilniej i być bezpieczniejszy. Niestety, zginęło przez to parę rozszerzeń (w tej chwili już nie wspieranych), które mam nadzieję przywrócić do działania w przyszłości.
Po drugie, jest nowy szablon, responsywny. Oznacza to, że będzie dobrze wyglądać i działać także na telefonach komórkowych i tabletach. Miałem z tego powodu sporo zapytań ostatnio.
W międzyczasie też było parę innych zmian. Między innymi wyłączyłem funkcjonalność linków w stopce. Korzystają z tego praktycznie tylko spamerzy, a na spamie na forum mi nie zależy.
Ze względu na zaktualizowanie forum, nie działają "ładne" adresy wątków i działów forum. Mam nadzieję, że to przejściowe. Będę starać się ręcznie przywracać je do działania.
Gdybyście mieli jakieś uwagi, dawajcie proszę znać.
Zmiany na forum 01.2015
Zmiany na forum 01.2015
Interesują Cię alternatywne paliwa i odnawialne źródła energii? Na pewno zaciekawią Cię też przygotowania na trudne czasy (tzw. nowoczesny survival) 

Re: Zmiany na forum 01.2015
Uwagi:
- zmienić logo
- jak dla mnie, to ta skórka jest bardzo oczojebna - chodzi o kolory.
- zmienić logo

- jak dla mnie, to ta skórka jest bardzo oczojebna - chodzi o kolory.
Dla mnie, za blado. Kolory jakieś takie mdłe.
- Andrzej_z_Wolki
- Wtajemniczony
Potwierdzam to co powyżej koledzy napisali ale to nic.
Najgorsze jest to , że "zniknąłeś " kol. Lis wiele merytorycznych wypowiedzi i fotografii.
Niedługo pozostaną tylko Twoje oderwane siłą rzeczy od kontekstu .
Efekt już masz:
na forum jeden wpis na pół roku ?
Najgorsze jest to , że "zniknąłeś " kol. Lis wiele merytorycznych wypowiedzi i fotografii.
Niedługo pozostaną tylko Twoje oderwane siłą rzeczy od kontekstu .

Efekt już masz:
na forum jeden wpis na pół roku ?
Nie wiem, co masz na myśli. Od czasu tych zmian skasowałem mnóstwo wypowiedzi spamerów, ale ani jeden wątek z wartościową treścią nie został skasowany.
Nie działają linki w starym formacie, wyświetlając błąd, ale każdy wątek powinno się po tytule dać odnaleźć z użyciem wbudowanej w forum wyszukiwarki.
Nie działają linki w starym formacie, wyświetlając błąd, ale każdy wątek powinno się po tytule dać odnaleźć z użyciem wbudowanej w forum wyszukiwarki.
Interesują Cię alternatywne paliwa i odnawialne źródła energii? Na pewno zaciekawią Cię też przygotowania na trudne czasy (tzw. nowoczesny survival) 

- Andrzej_z_Wolki
- Wtajemniczony
Np. ten temat , tu jesteś jego autorem a był kto inny.
Temat zaczyna się od Twojej odpowiedzi na postawiony temat
I dalej następują trzy Twoje odpowiedzi nie wiadomo na co
Temat zaczyna się od Twojej odpowiedzi na postawiony temat

I dalej następują trzy Twoje odpowiedzi nie wiadomo na co

Szczerze mówiąc, nie mam pojęcia, co się tam zadziało. Inna rzecz, że to dyskusja sprzed 6 lat. Coś mi chodzi po głowie, że konto tego użytkownika kiedyś z jakiegoś powodu skasowałem, ale nie pamiętam szczegółów.