Drewno Zamiast Benzyny - jak zasilać silnik spalinowy drewnem?
Biodiesel, olej roślinny, gaz drzewny, odnawialne źródła energii, tanie ogrzewanie, dom autonomiczny.

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Gdzie można kupić olej posmażalniczy?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum DrewnoZamiastBenzyny.pl -- forum Strona Główna -> Inne paliwa alternatywne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
all510
Doświadczony

PostWysłany: Czw Mar 02, 2006 8:20 pm    Temat postu: Gdzie można kupić olej posmażalniczy? Odpowiedz z cytatem

Czy ktoś wie gdzie można się zaopatrzyć w tani olej posmażalniczy ,albo rzepakowy ? Cool
Powrót do góry
View user's profile Send private message
Lis
Site Admin

PostWysłany: Wto Mar 07, 2006 9:17 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W sklepie firmy ONT Biopaliwa: tutaj albo tutaj.

[edit by Lis: linki są już niestety nieaktualne, ONT Biopaliwa nie sprzedają biokomponentów. Sad ]

Ostatnio zmieniony przez Lis dnia Nie Maj 14, 2006 2:18 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
View user's profile Send private message Odwiedź stronę autora Adres AIM
scanundo
Wtajemniczony

PostWysłany: Nie Maj 14, 2006 7:05 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Te linki się troszkę zdeaktualizowały. Tzn ONT już nie proponuje biokomponentów.
Powrót do góry
Lis
Site Admin

PostWysłany: Nie Maj 14, 2006 2:18 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Faktycznie... Sad
Powrót do góry
View user's profile Send private message Odwiedź stronę autora Adres AIM
proximate1

PostWysłany: Sob Lip 01, 2006 8:36 am    Temat postu: rzepakowy posmażalniczy i palmowy kupisz dzwoń 511-018-118 Odpowiedz z cytatem

Do odbioru w każdej ilości na terenie Rybnika i Wodzisławia Śląskiego po wcześniejszym kontakcie na 511-018-118 . Ilości większe od 1000L dostarczane na terenie śląska w paletozbiornikach . Wykonuję również instalacje do zasialania silników olejem posmażalniczym i rafinowanym w samochodach osobowych , dostawczych , ciężarowych sprzęcie rolniczym Dzwoń : Adam Dyszy 511-018-118 Skype: dorota.dyszy GG8607339
Powrót do góry
Wara
Wtajemniczony

PostWysłany: Nie Kwi 08, 2007 5:16 pm    Temat postu: x Odpowiedz z cytatem

Kto jeszcze sprzedaje olej (najchętniej posmażalniczy) szukam dostawcy na województwo mazowieckie, ilości 200-500l (własny transport)

w przypadku niemożliwości zakupu tak małej ilości, chętnie wezme z kimś minimalną ilość do podziału. (mogę zapewnić transport i magazynowanie).

zainteresowanych proszę o kontakt rock_n_roll@wp.pl
Powrót do góry
lelek
Doświadczony

PostWysłany: Pią Lis 07, 2008 11:57 am    Temat postu: Re: x Odpowiedz z cytatem

Wara napisał:
Kto jeszcze sprzedaje olej (najchętniej posmażalniczy) szukam dostawcy na województwo mazowieckie, ilości 200-500l (własny transport)

w przypadku niemożliwości zakupu tak małej ilości, chętnie wezme z kimś minimalną ilość do podziału. (mogę zapewnić transport i magazynowanie).

zainteresowanych proszę o kontakt rock_n_roll@wp.pl

Halo Wara,
jezeli niemasz daleko do Suchedniowa ( kolo Kielc ) to znam goscia ktory sprzedaje posmazalniczy przefiltrowany. Ja sam sie u niego zaopatruje kiedy jestem w Polsce. Napisz czy jestes zainteresowany, aja dam Ci jego nr. telefonu.

Roslinny ? Do pelna prosze !
Poszukuje OR- posmazalniczego na trasie Zgorzelec-Krakow, Koszalin-Wloclawek-Katowice...

www.ekoforum.pl
www.voip.pl
www.nalotniska.pl
Powrót do góry
View user's profile Send private message Odwiedź stronę autora
PELLMAR

PostWysłany: Pon Lis 10, 2008 11:15 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Lelek zapodaj ten numer w sprawie oleju spod kielc.
Chętnie kupię 1000l.
Powrót do góry
lelek
Doświadczony

PostWysłany: Pon Lis 10, 2008 11:59 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

PELLMAR napisał:
Lelek zapodaj ten numer w sprawie oleju spod kielc.
Chętnie kupię 1000l.

Wyslalem Tobie info na PW.

Poszukuje OR- posmazalniczego na trasie Zgorzelec-Krakow, Koszalin-Wloclawek-Katowice...

www.ekoforum.pl
www.voip.pl
www.nalotniska.pl
Powrót do góry
Marek_ka
Doświadczony

PostWysłany: Pią Lis 28, 2008 10:29 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak z ciekawości po ile jest teraz olej posmażalniczy? Może ktoś wie gdzie koło Olsztyna lub Elbląga go kupić?
Powrót do góry
lelek
Doświadczony

PostWysłany: Pią Lis 28, 2008 1:55 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Marek_ka napisał:
Tak z ciekawości po ile jest teraz olej posmażalniczy? Może ktoś wie gdzie koło Olsztyna lub Elbląga go kupić?

Od czasu do czasu na allegro gosciu prubuje sprzedac posmazalniczy przefiltrowany po okolo 2 zl za litr, ale tylko w zbiornikach 1000 litrowych.

www.ekoforum.pl
www.voip.pl
www.nalotniska.pl
Powrót do góry
mercedess320

PostWysłany: Sro Lut 17, 2010 8:56 pm    Temat postu: WItam Lelek Odpowiedz z cytatem

Czy mógłbys mi wysłac kontakt do człowieka z Suchedniowa w sprawie oleju posmazalniczego na uts222@gmail.com, Z góry wielkie dzieki
Powrót do góry
lelek
Doświadczony

PostWysłany: Czw Lut 18, 2010 9:40 am    Temat postu: Re: WItam Lelek Odpowiedz z cytatem

mercedess320 napisał:
Czy mógłbys mi wysłac kontakt do człowieka z Suchedniowa w sprawie oleju posmazalniczego na uts222@gmail.com, Z góry wielkie dzieki

Niestety gosciu niezajmuje sie juz olejem poniewaz sam stracil zrodelko z ktorego czerpal "paliwo". Ja sam mam obecnie problem z tankowaniem oleju w Polsce. U mnie w niemczech tego problemu niemam. Kilka imbisow i restauracja wystarczaja na moje potrzeby. Ostatnio oplaca sie nawet kupowac w supermarketach bo olej potanial i roznica w stosonku do napedowego dochodzi nawet do 25 centow na litrze.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum DrewnoZamiastBenzyny.pl -- forum Strona Główna -> Inne paliwa alternatywne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: