| Autor |
Wiadomość |
all510 Doświadczony
|
Wysłany: Czw Mar 02, 2006 8:20 pm Temat postu: Gdzie można kupić olej posmażalniczy? |
|
|
Czy ktoś wie gdzie można się zaopatrzyć w tani olej posmażalniczy ,albo rzepakowy ?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
Lis Site Admin

|
Wysłany: Wto Mar 07, 2006 9:17 pm Temat postu: |
|
|
W sklepie firmy ONT Biopaliwa: tutaj albo tutaj.
[edit by Lis: linki są już niestety nieaktualne, ONT Biopaliwa nie sprzedają biokomponentów. ]
Ostatnio zmieniony przez Lis dnia Nie Maj 14, 2006 2:18 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
scanundo Wtajemniczony

|
Wysłany: Nie Maj 14, 2006 7:05 am Temat postu: |
|
|
| Te linki się troszkę zdeaktualizowały. Tzn ONT już nie proponuje biokomponentów. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lis Site Admin

|
Wysłany: Nie Maj 14, 2006 2:18 pm Temat postu: |
|
|
Faktycznie...  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
proximate1
|
Wysłany: Sob Lip 01, 2006 8:36 am Temat postu: rzepakowy posmażalniczy i palmowy kupisz dzwoń 511-018-118 |
|
|
| Do odbioru w każdej ilości na terenie Rybnika i Wodzisławia Śląskiego po wcześniejszym kontakcie na 511-018-118 . Ilości większe od 1000L dostarczane na terenie śląska w paletozbiornikach . Wykonuję również instalacje do zasialania silników olejem posmażalniczym i rafinowanym w samochodach osobowych , dostawczych , ciężarowych sprzęcie rolniczym Dzwoń : Adam Dyszy 511-018-118 Skype: dorota.dyszy GG8607339 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wara Wtajemniczony
|
Wysłany: Nie Kwi 08, 2007 5:16 pm Temat postu: x |
|
|
Kto jeszcze sprzedaje olej (najchętniej posmażalniczy) szukam dostawcy na województwo mazowieckie, ilości 200-500l (własny transport)
w przypadku niemożliwości zakupu tak małej ilości, chętnie wezme z kimś minimalną ilość do podziału. (mogę zapewnić transport i magazynowanie).
zainteresowanych proszę o kontakt rock_n_roll@wp.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
lelek Doświadczony

|
Wysłany: Pią Lis 07, 2008 11:57 am Temat postu: Re: x |
|
|
| Wara napisał: | Kto jeszcze sprzedaje olej (najchętniej posmażalniczy) szukam dostawcy na województwo mazowieckie, ilości 200-500l (własny transport)
w przypadku niemożliwości zakupu tak małej ilości, chętnie wezme z kimś minimalną ilość do podziału. (mogę zapewnić transport i magazynowanie).
zainteresowanych proszę o kontakt rock_n_roll@wp.pl |
Halo Wara,
jezeli niemasz daleko do Suchedniowa ( kolo Kielc ) to znam goscia ktory sprzedaje posmazalniczy przefiltrowany. Ja sam sie u niego zaopatruje kiedy jestem w Polsce. Napisz czy jestes zainteresowany, aja dam Ci jego nr. telefonu. _________________ Pozdrawiam
Roslinny ? Do pelna prosze !
Poszukuje OR- posmazalniczego na trasie Zgorzelec-Krakow, Koszalin-Wloclawek-Katowice...
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
PELLMAR
|
Wysłany: Pon Lis 10, 2008 11:15 am Temat postu: |
|
|
Lelek zapodaj ten numer w sprawie oleju spod kielc.
Chętnie kupię 1000l. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lelek Doświadczony

|
Wysłany: Pon Lis 10, 2008 11:59 am Temat postu: |
|
|
| PELLMAR napisał: | Lelek zapodaj ten numer w sprawie oleju spod kielc.
Chętnie kupię 1000l. |
Wyslalem Tobie info na PW. _________________ Pozdrawiam
Poszukuje OR- posmazalniczego na trasie Zgorzelec-Krakow, Koszalin-Wloclawek-Katowice...
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marek_ka Doświadczony
|
Wysłany: Pią Lis 28, 2008 10:29 am Temat postu: |
|
|
| Tak z ciekawości po ile jest teraz olej posmażalniczy? Może ktoś wie gdzie koło Olsztyna lub Elbląga go kupić? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lelek Doświadczony

|
Wysłany: Pią Lis 28, 2008 1:55 pm Temat postu: |
|
|
| Marek_ka napisał: | | Tak z ciekawości po ile jest teraz olej posmażalniczy? Może ktoś wie gdzie koło Olsztyna lub Elbląga go kupić? |
Od czasu do czasu na allegro gosciu prubuje sprzedac posmazalniczy przefiltrowany po okolo 2 zl za litr, ale tylko w zbiornikach 1000 litrowych. _________________ Pozdrawiam
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mercedess320
|
Wysłany: Sro Lut 17, 2010 8:56 pm Temat postu: WItam Lelek |
|
|
| Czy mógłbys mi wysłac kontakt do człowieka z Suchedniowa w sprawie oleju posmazalniczego na uts222@gmail.com, Z góry wielkie dzieki |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lelek Doświadczony

|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 9:40 am Temat postu: Re: WItam Lelek |
|
|
| mercedess320 napisał: | | Czy mógłbys mi wysłac kontakt do człowieka z Suchedniowa w sprawie oleju posmazalniczego na uts222@gmail.com, Z góry wielkie dzieki |
Niestety gosciu niezajmuje sie juz olejem poniewaz sam stracil zrodelko z ktorego czerpal "paliwo". Ja sam mam obecnie problem z tankowaniem oleju w Polsce. U mnie w niemczech tego problemu niemam. Kilka imbisow i restauracja wystarczaja na moje potrzeby. Ostatnio oplaca sie nawet kupowac w supermarketach bo olej potanial i roznica w stosonku do napedowego dochodzi nawet do 25 centow na litrze. |
|
| Powrót do góry |
|
 |